dimarts, 29 de setembre del 2009

HISTÒRIES DE LA MOLA

Divendres 16 d´octubre a les 20 h. a la casa de cultura de Mont-roig del Camp, xerrada a càrrec de Pere Iglesias Salvadó conegut per tots nosaltres com a "metge del Prat"

HISTÒRIES DE LA MOLA

Al marge de les activitats professionals destaca haver estat Sots-president del Centre Excursionista de Tarragona del 1981 al 1984; metge de l’Expedició “Nun 1985” (Himalaïa); diverses ascensions als Alps (Mont Cerví, Montblanc, Dôme de Neige, Cresta de Midi...) ascensions als volcans Kilimanjaro, a Tanzània i Merapi, a Java; trekking als Anapurnas. Nombroses ascensions hivernals als Pirineus. Diversos recorreguts pels deserts de Marroc, Argelia, Níger i Tunísia. A més de viatges a altres països.

Finalment, com excursionista cal esmentar el Mapa de la Serra de Llaberia, realitzat amb la col·laboració de nombrosos veïns dels pobles representats i editat per Editorial Piolet l’any 2003.


Com a bon coneixedor d´aquestes contrades, ens farà una explicació sobre l´emblemàtica muntanya de la Mola i els seus voltants (etimología, flora, fauna, lleure, història, etc,) creiem que pot ser molt interessant,

Us hi esperem!!!!

Foto: Judit Robert




dijous, 3 de setembre del 2009

TARRAGONA HISTÒRICA

El dia 3 de setembre s'ha desenvolupat l'activitat consistent en una visita a la Tarragona històrica de la mà del Dr. Josep Maria Sabaté i Bosch, coordinador de les AEUGG de la URV i cronista oficial de la ciutat de Tarragona.
Aquesta activiat dóna el tret de sortida a la programació del Centre d'Estudis Mont-rogencs per a aquest curs 2009/10.
Fotografies: Conxita Aragonès (CEM)