dimarts, 27 de setembre del 2016

Agenda octubre 2016

 
 

7-10-2016  Conèixer l’entorn
 
·        Després de l’èxit de les Jornades Europees de Patrimoni 2016, i per persones que no varen poder venir els passats dies tornem a organitzar la sortida nocturna pel pròxim divendres 7 d’octubre “Passejada nocturna al Mont-roig medieval”.
 
·        Trobada a les 21.30 h, davant la plaça Joan Miró, on farem un recorregut per les parts més emblemàtiques de Mont-roig. S'adreça a tota mena de públic interessat en el coneixement del seu entorn històric.
 

8-10-2016 Exposició col·lectiva.

 
·        Dissabte 8 d’octubre a les 19.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, inauguració de l’exposició col·lectiva de quadres i gravats:

 
Una família d'artistes
 

·        A l’exposició hi haurà quadres dels artistes; Llàcer - Maite González - Golla - González Llàcer - A. G. Llàcer - Armengol González.
 
·        L’exposició romandrà oberta del 8 d'octubre al 2 de novembre.
 
·        Horari – Exposició: de dijous a dissabte de les 17.30 a les 20.30 h - diumenge de les 12.00 a les 14.00 h. Esteu tots convidats a la inauguració.
 

13-10-2016 Conferència – Aules d’Extensió Universitària.

 
·        Dijous 13 d’octubre a les 19.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol "Bernini". A càrrec d’Anna Isabel Serra Masdeu. Professora de la Universitat Rovira i Virgili, Departament d'Història i Història de l'Art.
 
·        Gian Lorenzo Bernini, fou un dels artistes més importants del barroc italià. Va practicar l'escultura, la pintura, l'arquitectura i va dissenyar diversos espectacles.

 
27-10-2016  Conferència

 
·        Dijous 27 d’octubre a les 20.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol Eduard Toda, un reusenc de soca-rel A càrrec de Jaume Massó Carballido és arqueòleg, historiador, museòleg i president de la Secció de Geografia i Història del Centre de Lectura.
 
·        Eduard Toda i Güell, fou un diplomàtic, egiptòleg, antropòleg, escriptor, historiador, bibliògraf i filantrop català. Va destacar per ser un pioner en egiptologia i el re-descobridor de l'alguerès.